Vitesse Hattrick

Meld je aan voor Vitesse Hattrick

Vitesse Hattrick is het nieuwste maatschappelijke voetbalprogramma van Vitesse Betrokken voor jeugd van 6 t/m 21 jaar uit Arnhem. In samenwerking met Sportbedrijf Arnhem en Rijnstad worden er diverse activiteiten georganiseerd en werken we ook aan het ontwikkelen van jouw talenten!

Het Hattrick-programma bestaat uit drie projecten: de School, League en Academy. Het programma wordt aangeboden voor bewoners van de volgende vijf wijken:
- Geitenkamp/Monnikenhuizen
- Klarendal/st. Marten
- Spijkerkwartier/Broek
- Presikhaaf
- Malburgen/Immerloo

School
WIE
Jongens en meiden van 6 tot en met 12 jaar. Deze groepen splitsen we op in twee leeftijdsgroepen. Groep 1 is van 6 t/m 9 jaar en groep 2 van 10 t/m 12 jaar.

WAT
- Wekelijks doe je mee met voetbalactiviteiten die worden aangeboden door Sportbedrijf Arnhem, Vitesse Betrokken en de KNVB. Deze vinden plaats bij de wijkclubs, die zijn verbonden aan Sportbedrijf Arnhem.
- Daarnaast wordt één keer per maand een voetbaltoernooi georganiseerd door de wijkteams. Samen met je team doe je iets terug voor de leefbaarheid in de wijk, zoals schoonmaken van parken.

WAAR
De Hattrick schools zijn gevestigd bij de wijkclub. Meer info: www.wijkclubsarnhem.nl

League
WIE
Jongens en meiden van 13 tot en met 16 jaar. Deze twee groepen splitsen we op in twee leeftijdscategorieën. Een groep van 13 t/m 14 jaar en de andere van 15 t/m 16 jaar.

WAT
Hattrick League is een unieke straat- en zaalvoetbalcompetitie. Van april tot juni speel je met een team uit je wijk een toernooi tegen andere teams. Je team wordt begeleid door een jongerenwerker van Rijnstad en een rolmodel uit de wijk. Tijdens de toernooien word je als team door KNVB-scheidsrechters beoordeeld op jullie gedrag in en rondom het veld. Daarnaast lever je met je team een tweetal buurtbijdragen in de wijk. Denk hierbij aan het verzorgen van een stamppotbuffet voor het lokale bejaardentehuis tot aan het opruimen van het trapveldje in de wijk. Het team met de hoogste totaalscore wint het toernooi.

WAAR
De voetbalactiviteiten worden georganiseerd in de sportzalen van Sportbedrijf Arnhem, op Richard Krajicek Playgrounds en op Cruyff Courts.

Academy
WIE
Jongeren van 17 tot en met 21 jaar.

WAT
Wekelijks krijg je zaalvoetbaltraining en worden bijeenkomsten georganiseerd die gericht zijn op het ontwikkelen van jouw talenten. Daarnaast kun je als rolmodel/trainer worden ingezet bij de Vitesse School en Vitesse League. Ook wordt ondersteuning geboden op het gebied van studie en werk.

WAAR
Sportzalen in de Hattrick-wijken.

Meld je voor 23 maart aan! Vol=vol!
Voor de School, League en Academy is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je aanmelden via Vitesse.nl/hattrick of via een flyer bij de wijkclub. Om te kunnen deelnemen dien je lid te zijn/ worden bij de wijkclub in jouw wijk. Kijk voor de voorwaarden op wijkclubsarnhem.nl  Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Vitesse Betrokken via: info@vitessebetrokken.nl /026 – 8807549.